ACTUALITATEAlegeri SUA 2020. Presa anunță victoria lui Joe Biden. Donald Trump avertizează...

Alegeri SUA 2020. Presa anunță victoria lui Joe Biden. Donald Trump avertizează că „acest scrutin este departe de a se fi încheiat”

După peste patru zile de numărat voturi, FoxNews anunță că Joe Biden va fi noul președinte al Statelor Unite, acumulând 273 de electori prin victoria proiectată în Statele Nevada și Pennsylvania.

„America, sunt onorat că m-ai ales pentru a conduce marea noastră țară. Ne așteaptă o muncă grea, dar vă promit: voi fi președintele tuturor americanilor – fie că ați votat pentru mine, fie că nu. Voi păstra încrederea pe care v-ați pus-o în mine”, a scris fostul vicepreședinte american pe contul său de Twitter.

În replică, Donald Trump avertizează că scrutinul este departe de a se fi încheiat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

„Faptul simplu este că aceste alegeri sunt departe de a fi încheiate. Joe Biden nu a fost certificat drept câștigător în vreun stat, darămite în vreunul dintre statele mult contestate și care se îndreaptă spre renumărări obligatorii sau în statele unde echipa noastră a contestat în mod valid și legitim și care pot determina învingătorul final”, a spus Președintele.

„Începând de luni, echipa noastră va începe bătălia legală pentru a se asigura că legile electorale sunt respectate în întregime și câștigătorul de drept va fi înscăunat”, a continuat Trump.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media

Președintele a pornit o serie de bătălii legale față de numărarea voturilor în statele cheie, Pennsylvania, Georgia, Michigan și Nevada, acolo unde Trump a condus în clasament pentru foarte mult timp.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...