ACTUALITATEAlegeri parlamentare: Orban: Cetățenii care sunt la coadă la ora 21:00 pot...

Alegeri parlamentare: Orban: Cetățenii care sunt la coadă la ora 21:00 pot vota până la miezul nopții. Arafat: Există „libertate de mișcare” până la ora 1:00 noaptea

Cetăţenii cu drept de vot au libertate de mișcare, în ziua alegerilor, până la ora 1:00 noaptea, a anunțat, vineri, Raed Arafat, înaintea sedinței de Guvern în cadrul căreia se va modifica hotărârea privind starea de alertă.

Această măsură a fost luată, a subliniat premierul Orban, deoarece „este reglementat în lege că pot vota până la ora 23:59, cei care sunt la coadă la ora 21:00”.

„Hotărârea CNSU a trecut şi în cadrul ei sunt două măsuri principale: una în privinţa pieţelor închise, care vor fi redeschise cu condiţia emiterii unui ordin comun al ministrului Sănătăţii, ANSVA şi ministrului Lucrărilor Publice în privinţa măsurilor de sănătate publică ce vor fi aplicate în interiorul pieţelor, iar a doua măsură este pentru ziua votului.

Pentru toţi cetăţenii cu drept de vot există libertate de mişcare între ora 5,00 dimineaţa în data de 6 decembrie şi ora 1,00 dimineaţa în data de 7 decembrie”, a anunţat secretarul de stat în MAI Raed Arafat, la începutul şedinţei de Guvern, anunță Agerpres.

Redeschiderea piețelor a fost confirmată și de premierul Orban, joi, după cum a relatat R3Media, însă premierul nu a vehiculat niciun termen în legătură cu redeschiderea școlilor.

Redeschiderea piețelor a fost confirmată și de premierul Orban, după cum a relatat R3Media, însă premierul nu a vehiculat niciun termen în legătură cu redeschiderea școlilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite