ACTUALITATEAlegeri parlamentare: Orban: Cetățenii care sunt la coadă la ora 21:00 pot...

Alegeri parlamentare: Orban: Cetățenii care sunt la coadă la ora 21:00 pot vota până la miezul nopții. Arafat: Există „libertate de mișcare” până la ora 1:00 noaptea

Cetăţenii cu drept de vot au libertate de mișcare, în ziua alegerilor, până la ora 1:00 noaptea, a anunțat, vineri, Raed Arafat, înaintea sedinței de Guvern în cadrul căreia se va modifica hotărârea privind starea de alertă.

Această măsură a fost luată, a subliniat premierul Orban, deoarece „este reglementat în lege că pot vota până la ora 23:59, cei care sunt la coadă la ora 21:00”.

„Hotărârea CNSU a trecut şi în cadrul ei sunt două măsuri principale: una în privinţa pieţelor închise, care vor fi redeschise cu condiţia emiterii unui ordin comun al ministrului Sănătăţii, ANSVA şi ministrului Lucrărilor Publice în privinţa măsurilor de sănătate publică ce vor fi aplicate în interiorul pieţelor, iar a doua măsură este pentru ziua votului.

Pentru toţi cetăţenii cu drept de vot există libertate de mişcare între ora 5,00 dimineaţa în data de 6 decembrie şi ora 1,00 dimineaţa în data de 7 decembrie”, a anunţat secretarul de stat în MAI Raed Arafat, la începutul şedinţei de Guvern, anunță Agerpres.

Redeschiderea piețelor a fost confirmată și de premierul Orban, joi, după cum a relatat R3Media, însă premierul nu a vehiculat niciun termen în legătură cu redeschiderea școlilor.

Redeschiderea piețelor a fost confirmată și de premierul Orban, după cum a relatat R3Media, însă premierul nu a vehiculat niciun termen în legătură cu redeschiderea școlilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...