miercuri, iulie 24, 2024
OPINIIAlegerea României

Alegerea României

De la bun început doresc să subliniez că aceste rânduri nu sunt despre discriminare și nici despre lipsă de toleranță, așa cum se reclamă ori de câte ori apare vreun punct de vedere contrar ideologiei LGBT.

Nu, aceste rânduri sunt un semnal de alarmă privind propaganda homosexuală la care copiii noștri sunt supuși chiar sub ochii noștri, prin cărți frumos ilustrate și filme prezentate ca fiind de top, pe canale precum Netflix.

Context:

Zilele trecute, 38 de țări, inclusiv România, au cerut Ungariei, prin intermediul unei scrisori deschise, să protejeze drepturile persoanelor LGBT. Solicitarea a fost făcută în contextul mai larg în care Budapesta interzice prin lege propaganda homosexuală în rândul copiilor, dar și după ce o librărie a fost amendată cu o sumă record pentru că a încălcat această lege.

Proprietarul librăriei Lira Kereskedelmi Kft a fost amendat cu 12 milioane de forinți, aproximativ 36.000 de dolari, pentru că a comercializat romanul grafic britanic „Heartstopper”, carte cu puternică tematică LGBT.

„Ancheta a arătat că volumele în cauză descriu homosexualitatea şi, în ciuda acestui fapt, au fost plasate printre literatura destinată minorilor”, a declarat biroul guvernamental într-un comunicat, conform News.ro.

Potrivit unui comunicat postat pe Facebook de Institutul Francez, și România se alătură țărilor care reproșează Ungariei că interzice propaganda homosexuală în rândul copiilor.

„Heartstopper”, pe rafturile Cărturești

Pe scurt, „Heartstopper” este o serie de benzi desenate, care prezintă povestea dintre doi băieți adolescenți care „se îndrăgostesc”.

În România, „Heartstopper”, de Alice Oseman, se vinde fără niciun fel de probleme. De exemplu, la librărie Cărturești, cartea „Heartstopper” este expusă la raionul cărți pentru copii și se poate achiziționa contra sumei de 59 de lei. Este recomandată copiilor cu vârstă de peste 14 ani.

Serial pe Netflix

Pe Netflix, serialul „Heartstopper” este recomandat copiilor cu vârsta peste 13 ani. Probabil orice copil care are cont pe Netflix poate să urmărească acest film.

În loc de concluzie, o întrebare: Oare nu este timpul ca România, ca țară creștină, să-și asume o poziție față de propaganda LGBT în rândul copiilor? Sau, din faptul că acuză Ungaria că a interzis prin lege această propagandă, se înțelege că țara noastră nu are nimic împotriva îndoctrinării la care sunt supuși copiii noștri?

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. Trebuie sabotate librariile Carturesti. Sa nu mai cumparam nimic de la ei. Si trebuie scrise articole media in care sa fie criticati, ca oamenii sa afle.

  2. Deci Romania are ambasada la Budapesta dar ambasadorul nu guita nimic despre drepturile romanilor din Ungaria. Un impostor care primeste salariu nesimtit degeaba.

  3. Cine este oficialul român care a condamnat Ungaria? Ar trebui întrebat, cu cartea în mână, dacă e normal ca așa ceva să ajungă pe mâna copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE