luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEAjutor pentru Geanina Bratu, o tânără de 23 de ani care se...

Ajutor pentru Geanina Bratu, o tânără de 23 de ani care se luptă de trei ani cu cancerul. R3media a donat, vă invităm și pe dvs!

Geanina Bratu are 23 de ani și acum trei ani a fost diagnosticată cu o tumoră malignă Rinofaringe (un cancer agresiv în stadiul III). După un tratament specific, tumora a fost redusă aproape în totalitate în România, dar corpul tinerei nu a mai putut să suporte tratamentul, așa că s-a întrerupt.

Ulterior, în Turcia, la o investigație pe tot corpul (Pet-CT), rezultatele au arătat apariția unei metastaze secundare la vertebra L2. Din păcate, în noiembrie 2019, au apărut alte metastaze osoase: pe zona de torace fiind afectate vertebrele: T4, T5, T6, T7, T8, T10, T11; pe zona lombară, vertebrele L1, L2, L3, L4; femurul piciorului drept, femurul piciorului stâng, bazinul osos, arcul costal anterior stâng CVII, sinus maxilar stâng, ambii umeri, humerusul bilateral (oasele mari ale mâinilor), sternul, clavicula; (în diferite faze de evoluție), 3 metastaze hepatice, metastaze ganglionare, recidivă la Rinofaringe și suspiciunea de metastaze pulmonare.

„Ulterior am început un tratament la o clinică din Turcia cu imunoterapie.
Un plan cu 4 ședințe inițiale, rezultatele au fost foarte bune, iar medicul a mai recomandat încă 4 ( tratamentul fiind finalizat în luna mai).
Din nefericire, în luna martie au început din nou durerile destul de mari, acestea au persistat chiar accentuând-se.
Pe data de 7 iunie am reușit să ajung în Turcia.
Am stat internată mai mult de o săptămână (transfuzii de sânge, tratamente pentru dureri și o nouă verificare).
În urma investigației s-a constatat că situația nu este deloc bună și că este nevoie să încep urgent un tratament cu chimioterapie, la recomandarea medicul am făcut 4 ședințe.
Medicul de această dată a recomandat încă 8 ședințe de tratament.
Am urmat tratamentul indicat până în luna octombrie și totul a fost bine, rămânând să continui cu tratament chimioterapeutic pastile, ceea ce am și făcut. Însă durerile au revenit și au devenit din ce în ce mai puternice.
Pe 13 ianuarie 2021 m-am întors în Turcia pentru investigație.
Astăzi (15 ianuarie) mi s-au comunicat rezultatele și o recomandare de încă 12 ședințe de chimioterapie pe o durată de aproximativ 5 luni”, a scris Geanina.

Cu ajutorul dvs, al cititorilor, R3media a donat o sumă de bani pentru a o ajuta pe tânara noastră să trăiască. Cei care puteți să o faceți, vă invităm să donați pentru Geanina în următoarele conturi:

RON (LEI)
Titular cont: Bratu Geanina Ionelia
Bancă: Banca Comercială Română (BCR)
IBAN:
RO89RNCB0076152134770001
EURO
Titular cont: Bratu Ioana
Bancă: Banca Transilvania
IBAN:
RO58BTRLEURCRT0430532601
Titular cont: Bratu Geanina Ionelia
Bancă: CEC BANK
Cont RON (LEI):
Cod IBAN: RO90CECEVR0108RON0639192
Cod SWIFT: CECEROBU

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate