marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEGermania | Afacerea unui politician AfD a fost incendiată la propriu. 5...

Germania | Afacerea unui politician AfD a fost incendiată la propriu. 5 din cele 6 camioane ale firmei sale au ars ca torțele

Serviciile germane de securitate de stat investighează un atac incendiar împotriva afacerii unui politician de la AfD. Incidentul a avut loc în districtul Saale din Schkopau. Cinci din șase camioane ale sale au fost complet incendiate, iar cel rămas a fost grav avariat, potrivit Remix News.

Compania de mutări Hohenweiden este deținută de politicianul local AfD Sven Ebert. Camioanele acesteia au mai fost vizate în trecut. Au existat suspiciuni că grupurile Antifa au stropit cu vopsea mașinile.

Atacul incendiar a produs un foc atât de intens încât flăcările au putut fi văzute până la 10 kilometri depărtare, din Halle an der Saale. Prejudiciul rezultat este estimat la câteva sute de mii de euro. Poliția investighează un potențial motiv politic.

Ebert are opt sucursale ale companiei sale în centrul Germaniei. Camioanele distruse au reprezentat aproape întreaga flotă a companiei în acea locație. Compania intenționează să continue operațiunile cu vehicule închiriate.

Ebert este membru al consiliului local AfD din Schkopau și face parte din consiliul districtual din Saalekreis.

Atacul incendiar împotriva unui politician AfD este departe de primul, politicienii AfD având propriile lor vehicule personale vizate de incendiere. Politicienii și susținătorii politici AfD sunt, de asemenea, vizați de violență mai mult decât membrii oricărui alt partid din Germania, potrivit documentelor oficiale ale Ministerului de Interne.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE