ACTUALITATEAdrian Streinu Cercel a contractat servicii de pompieri pentru Institutul Matei Balș...

Adrian Streinu Cercel a contractat servicii de pompieri pentru Institutul Matei Balș de la o firmă privată cu zero angajați

Incendiul de la Matei Balș de vineri dimineață s-a soldat cu cinci morți, dintre care patru au fost carbonizați. Acest lucru sugerează că nimeni nu a intervenit pentru a-i salva pe acei oameni, fiind lăsați pradă focului.

Situația nu este surprinzătoare după ce s-a descoperit că Institutul Matei Balș are un contract pentru servicii de pompieri cu o firmă care are…zero angajați.

Institutul a achiziționat în ultimii doi ani servicii de pompieri în valoare de 286.000 de lei, cei mai mulți bani cheltuiți de o instituție publică din Capitală, pe acest tip de serviciu, în ultimii 10 ani. Contractul a fost atribuit direct, unei firme care a asigurat institutului și deszăpezirea și care nu mai are alte colaborări cu instituții publice, scrie buletin.de.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În 2019, pe lângă alte 2 contracte de deszăpezire încheiate cu Institutul Matei Balș, firma primește prin atribuire directă, și un contract de servicii de pompieri, în valoare de 44.000 de lei. În total, Institutul încheie cu MIDAN FIRE EXIT 3 contracte în valoare de 92.000 de lei. Firma termină și anul 2019 pe profit, 90163 de lei, și tot fără niciun angajat.

În 2020, relația dintre firma MIDAN FIRE EXIT și Institutul Matei Balș se consolidează. Din nou vorbim de 3 contracte, încheiate prin atribuire directă, două de deszăpezire și unul de stingere a incendiilor. Valoare totală – 291.000 de lei.

Toate aceste contracte au fost semnate pe vremea în care Adrian Streinu Cercel a fost Manager al Institutului Matei Balș. Acesta a demisionat în decembrie 2020 pentru a deveni senator.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...