vineri, mai 24, 2024
ACTUALITATEAdrian Streinu Cercel a contractat servicii de pompieri pentru Institutul Matei Balș...

Adrian Streinu Cercel a contractat servicii de pompieri pentru Institutul Matei Balș de la o firmă privată cu zero angajați

Incendiul de la Matei Balș de vineri dimineață s-a soldat cu cinci morți, dintre care patru au fost carbonizați. Acest lucru sugerează că nimeni nu a intervenit pentru a-i salva pe acei oameni, fiind lăsați pradă focului.

Situația nu este surprinzătoare după ce s-a descoperit că Institutul Matei Balș are un contract pentru servicii de pompieri cu o firmă care are…zero angajați.

Institutul a achiziționat în ultimii doi ani servicii de pompieri în valoare de 286.000 de lei, cei mai mulți bani cheltuiți de o instituție publică din Capitală, pe acest tip de serviciu, în ultimii 10 ani. Contractul a fost atribuit direct, unei firme care a asigurat institutului și deszăpezirea și care nu mai are alte colaborări cu instituții publice, scrie buletin.de.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În 2019, pe lângă alte 2 contracte de deszăpezire încheiate cu Institutul Matei Balș, firma primește prin atribuire directă, și un contract de servicii de pompieri, în valoare de 44.000 de lei. În total, Institutul încheie cu MIDAN FIRE EXIT 3 contracte în valoare de 92.000 de lei. Firma termină și anul 2019 pe profit, 90163 de lei, și tot fără niciun angajat.

În 2020, relația dintre firma MIDAN FIRE EXIT și Institutul Matei Balș se consolidează. Din nou vorbim de 3 contracte, încheiate prin atribuire directă, două de deszăpezire și unul de stingere a incendiilor. Valoare totală – 291.000 de lei.

Toate aceste contracte au fost semnate pe vremea în care Adrian Streinu Cercel a fost Manager al Institutului Matei Balș. Acesta a demisionat în decembrie 2020 pentru a deveni senator.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE