ACTUALITATEAdrian Sîrbu, fondatorul Pro TV: Digi (RCS RDS) a dobândit, cu sprijinul...

Adrian Sîrbu, fondatorul Pro TV: Digi (RCS RDS) a dobândit, cu sprijinul instituțiilor statului și în disprețul legii, monopolul absolut al piețelor audiovizualului și comunicațiilor / Zoli și invizibilii lui din diverse instituții au ajuns mai puternici ca statul român

Adrian Sîrbu, fondatorul Pro TV, acuză trustul Digi (RCS RDS) că a preluat controlul pieței audiovizualului, cu ajutorul instituțiilor statului român.

„Digi (RCS RDS) a dobândit, cu sprijinul instituțiilor statului și în disprețul legii, monopolul absolut al piețelor audiovizualului și comunicațiilor. Astăzi își distruge concurența și dictează legi Guvernului și Parlamentului. Întreabă-te de ce i se permite.

«Nu mă întreba cum am făcut primul milion de dolari», spunea Henry Ford, cu mâna pe manivela cu care a învârtit America. «Nu mă întreba cum am ajuns sa controlez 75% din piața de cablu din România, peste 50% din accesul la internet și învârt România cu telecomanda. Nu am să-ți spun. Pentru că nu exist».

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Îl cheamă Zoli și este invizibil. I se trage de la o înghețată mâncată prin ’92, primul lui business.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nu-l întreba cum a băgat primul milion de abonați la cablu în sacoșa de înghețată cu care venea periodic, n-ai vrea sa știi de unde. Nici de al doilea, al treilea, al patrulea, chiar și al cincilea milion. Nu l-a întrebat nici Chirițoiu de la Consiliul Concurenței în ultimii 14 ani de când este președinte.

După 30 de ani de invizibilitate și timiditate, Zoli a devenit stăpânul absolut al cablului, televiziunii și accesului la internet din România”, a spus Sîrbu la Aleph News.

Fondatorul Pro TV a mai zis că Zoltan Teszari (foto) – patronul Digi – a ajuns mai puternic decât statul român.

„Ai să te întrebi cum este posibil ca în România democratică și europeană, instituțiile abilitate ale statului, CNA, Consiliul Concurenței, Guvernul, Parlamentul, să nu poata sau să nu vrea să-și exercite autoritatea în aplicarea legilor audiovizualului și concurenței.

Îți răspund de ce.

Azi, Zoli și invizibilii lui din diverse instituții ale României au ajuns mai puternici decât statul român.

De cateva săptămâni dictează Guvernului cum să modifice Legea Audiovizualului pentru ca monopolul DIGI să rămână neatins”, a continuat Sîrbu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. D-l Sârbu, pios ca tot românul, prezintă problema ca pe un miracol. R3Media îl citează de parcă ar aștepta să vedem un miracol comunist drept explicație.

    Imparțial, d-l Ursan l-a citat doar pe A. Sârbu. N-a întrebat la Ambasadă dacă știe ceva. Fl. Negruțiu s-a lăudat singur (pe „RepublicaCTP”) că a fost în vizită la Dept. de Stat (invitat, nu dând buzna!). R3Media …. nu știe.

    Să-i întrebăm pe ruși și pe chinezi dacă e mâna lor la mijloc ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate