marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEAdrian Câciu: Situaţia României nu este una extraordinar de bună. Rectificarea bugetară va...

Adrian Câciu: Situaţia României nu este una extraordinar de bună. Rectificarea bugetară va fi destul de complicată

Joi, ministrul Finanțelor Adrian Câciu a spus că rectificarea bugetară va fi una complicată, informează Fanatik.ro.

După ședința de Guvern, ministrul a spus că vor veni vremuri grele, vorbind despre situația economică în care se află România și despre efortul bugetar făcut pentru creșterea salariilor din învățământ, sănătate și ordine publică.

„Eu ca ministru de Finanţe vă spun – cred că puteam să facem mai mult şi mai la timp. Am găsit aceste soluţii la acest moment şi nu numai pentru educaţie, dar în primul rând pentru educaţie pentru care s-au adoptat mai multe măsuri, deşi situaţia economică a României nu este una extraordinar de bună.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, deCarrieLukas vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De fapt situaţia economică a Europei nu este una extraordinar de bună. Dar noi suntem puşi în aceste funcţii ca să găsim soluţii pentru societate. Am găsit aceste resurse în resursele bugetare de care dispune la acest moment România, prin ordonatorii de credite care vor trebui să finanţeze aceste cheltuieli. Evident la rectificare, va fi o rectificare destul de complicată, dar se va continua prin redistribuirea resursele şi reprioritizarea unor acţiuni”, a spus Adrian Câciu.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate