ACTUALITATEAdio inocență: Compania Disney anunță un mega concert pentru copii, dedicat LGBT....

Adio inocență: Compania Disney anunță un mega concert pentru copii, dedicat LGBT. Evenimentul va fi găzduit de un travestit și va fi transmis pe canalele Disney

Compania Disney, altădată simbol al inocenței și purității copilăriei, a anunțat că va găzdui un concert pentru copii, al cărui temă va fi LGBTQ și care va fi denumit „Pride” (Mândria. Referință la paradele Pride -n.r).

Concertul va fi găzduit de travestitul Nina West (foto) și va fi difuzat pe toate canalele Disney. Conform unui comunicat al companiei, concertul va prezenta „cântecele Disney reinterpretate printr-o lentilă LGBTQ”, scrie Deadline.

„Credem în puterea povestirii inclusive, care ne aduce împreună și ne inspiră să trăim autentic, iar Disney+ este angajată în amplificarea vocilor LGBTQ și BIPOC (acronim care vine de la negri, persoane indigene și de culoare – n.r.)”, se afirmă în comunicat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„În întreaga lume, compania Walt Disney contribuie cu mândrie la organizațiile care susțin comunitățile LGBTQ”, continuă mesajul.

Evenimentul a fost anunțat pe rețelele de socializare și va avea loc pe 27 iunie.

Decizia Disney vine după ce un popular serial de desene animate din America, Blue s Clues, a difuzat un episod special dedicat intrării în „luna LGBTQ”, în care invitat special a fost același travestit Nina West.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. In numele tolerantei se instituie stare de urgenta la nivelul Europei , cu scopul legalizarii proiectului “ renew Europe “ , un proiect care are ca scop resetarea valorilor si instaurarea “ valorilor democratice “ . Viitorul europei arata bine : O societate de dez-sexati care se indoapa cu hormoni si pastile antidepresive . Insa “ noile valori democratice” sunt dictate de catre o asemenea societate . Rampa de lansare a fost “ toleranta “ . Acum dup ace ni s-a dictat sa ii “ acceptam “ , acestia au ajuns sa faca legile . Acei dez-sexati care vorbesc despre toleranta , ei insisi instituie dictatura lor .

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...