joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEAdevărul (Pravda) de Moscova scrie că România și Polonia sunt primii candidați...

Adevărul (Pravda) de Moscova scrie că România și Polonia sunt primii candidați pentru rachetele Kalibr: Fie fizic, fie mental, aceste țări nu vor supraviețui unui atac

Publicația „Pravda” (Adevărul) scrie că Polonia și România sunt primele țări care „caută cu lumânarea” lovituri aeriene cu rusești cu rachete Kalibr (foto), într-un articol publicat pe 26 aprilie.

Ziariștii ruși argumentează acest lucru prin faptul că Marea Britanie a legitimat loviturile aeriene ale Ucrainei pe teritoriul Rusiei.

Este „complet legitim ca Ucraina să țintească în adâncul Rusiei pentru a perturba acea logistică care, dacă nu ar fi perturbată, ar contribui direct la moartea și carnagiul de pe teritoriul ucrainean”, a declarat James Heappey, subsecretar de stat al forțelor armate britanice.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău cartea „Ghidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Comentând declarația, purtătoarea de cuvânt a MAE rus Maria Zaharova a afirmat că Rusia ar putea efectua lovituri militare asupra unor ținte de pe teritoriul mai multor state NATO care livrează arme regimului de la Kiev, pentru a le perturba logistica militară.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Conform publicației rusești amintite, Polonia, Cehia, Slovenia, Turcia, SUA și Cehia sunt țările care furnizează arme letale regimului de la Kiev. Alte state o fac neoficial, de exemplu Bulgaria.

În acest context, Rusia ar putea lovi în țări NATO, iar primele care sunt pe listă sunt Polonia și România. Țara noastră este suspectată că „ar putea invada acum Transnistria pentru a-și salva frații moldoveni de acolo”.

„Polonia e următoarea pe listă – această țară servește drept punct de tranzit pentru toate transporturile de armament din țările vestice către Ucraina.

Fie fizic, fie mental, aceste țări nu vor supraviețui unui atac cu rachete Kalibr. Ar fi cu adevărat un preludiu al celui de Al Treilea Război Mondial, dar aliații SUA ar fi primii care l-ar pierde, din cauza comportamentului lor indezirabil”, scrie Adevărul de Moscova.

Acest articol vine  în contextul evenimentelor tensionate din Transnistria, din ultimele zile. Reamintim că un înalt oficial al Ministerului Apărării de la Moscova a spus că Rusia dorește să facă joncțiunea cu Transnistria, unde „vorbitorilor de limbă rusă” li s-a încălca drepturile.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

 1. articolul citat nu sustine ca Romania livreaza arme Ucrainei, dar vad cca voi ati adaugat-o din oficiu la lista… Potentialul de tinta pentru rachete Kalibr pare sa fie legat de zvonurile cum ca Romania si alti aliati ar pregati un atac asupra Transnistriei dispe vest. concomitent cu un atac al Ucrainei din est. E o mica mare diferenta. Daca Romania/Moldova ataca trupele rusesti din Transnistria constituie o declaratie de razboi implicita.

 2. Putin este un hitler mai mic și mai jerpelit dar la fel de diliu și mult mai periculos, dat fiind că este la fel de absorbit de autodistrugere ca Jim Jones sau Shoko Asahara. Problema este că după o copilărie
  de rahat și coacerea psihopatiei care a dat de putere până la rodul crimei, a ajuns la puterea maximă fără să treacă pe la pârnaie și psihiatrie. Acum, boșorogul dovedit impotent, rănit până la inadecvarea copilăriei suprimate în narcisismul iluziei puterii absolute, începe să cocheteze cu ultima grandoare, cea a morții cosmice.Odată obținută binecuvântarea unui popă ateu și frânele paralizate de frica profundă a lacheului , tot ce poate fi mai rău se poate întâmpla în degenerata Rusie. Tot ce mai putem spera este să-l șteargă Dumnezeu de pe fața Pământului.Dacă scăpăm de el, ar trebui să vedem ce e de făcut cu politica cea generatoare de monștrii.În fond, nu este altceva decât un model moștenit de la cimpanzei.

  • Autoritățile ucrainene au ÎNLĂTURAT monumentul care atesta originea românească a orașului Cernăuți. Evenimentul, la două zile după vizita la Kiev a premierului Nicolae Ciucă…
   Biden anunță „pachete devastatoare de sancțiuni”.
   -Nu te preocupa, dorinta ta va fi ordin pentru NATO, mai ales cînd începe totul serios, o sa te simti bine…daca nu esti scrum

 3. Nici n-am stat să citesc. Desigur: din cauza „scuturilor”- cel puțin. Dacă vă mai amintiți, scuturile fuseseră menite apărării contra rachetelor … iraniene și nord-coreene – rușii și chinezii nu fuseseră menționați.

  Veți răspunde, în fața istoriei (dacă mai scapă cineva). Veți fi întrebați: „Ce ați știut, și când ?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate