ACTUALITATEAdevăr sau campanie electorală? Florin Cîțu nu vrea să mai audă de...

Adevăr sau campanie electorală? Florin Cîțu nu vrea să mai audă de noi restricții în valul 4: Niciodată. Am trecut prin pandemie fără vaccin şi am avut mall-uri deschise

Premierul Florin Cîţu a declarat luni, 30 august, că autorităţile nu vor institui noi restricții, în contextul creșterii numărului de noi cazuri de Covid-19. „Vreau să iau experiența de anul trecut şi să o combinăm cu ceea ce avem astăzi – avem vaccin”, a spus șeful guvernului.

„Niciodată”, a fost replica lui Florin Cîţu, atunci când a fost întrebat dacă se pune problema introducerii de noi restricții, în contextul creșterii numărului de noi cazuri de COVID-19.

El spune că România a trecut în 2020 prin pandemie fără să existe vaccinul împotriva Covid-19.

„Am trecut prin pandemie anul trecut fără vaccin. Şi totuşi am avut… mersul la mall a fost deschis, deşi au fost închise foarte multe dintre magazine. Vreau să iau experienţa de anul trecut şi să o combinăm cu ceea ce avem astăzi – avem vaccin, avem o soluţie şi vom vedea care sunt cele mai bune variante. Dar acel certificat nu este o restricţie”, a spus premierul, potrivit Mediafax.

Declarația vine în contextul în care Florin Cîțu se află în campanie electorală pentru președinția PNL.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 699 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 11 pacienţi au murit. 280 de persoane sunt internate la ATI, informează ziare.com.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...