miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEAda Meseșan: Jos labele de pe Moș Crăciun! Să petreacă ei, politicienii,...

Ada Meseșan: Jos labele de pe Moș Crăciun! Să petreacă ei, politicienii, sărbătorile, alături de acel Moș Crăciun în rol de propagandist al vaccinării

Jurnalista Ada Meseșan a criticat dur inițiativa statului de a promova vaccinarea prin filmarea unui clip cu „Moș Crăciun” care se inoculează și le vorbește copiilor despre binefacerile acestei proceduri.

„Moș Crăciun a făcut doza de rapel (booster) și a început să ducă daruri copiilor! Moș Crăciun are încredere în medicină și în știință, iar astăzi a făcut doza 3 de rapel (booster) la Centrul de vaccinare de la Institutul “Marius Nasta” din București.”

“A fost tratat de medici de două ori numai în acest an, dar acum este bine”.

Acesta este textul pe cât de sinistru pe atât de ridicol de pe pagina de Facebook RO Vaccinare în jurul căruia a fost conceput și clipul care rulează de ieri pe televiziuni.

Clip în care copiii și toți cei care îl privesc îl văd pe Moș Crăciun cum zâmbește cu colțurile gurii ajungându-i până la urechi, fericit că stă să fie vaccinat”, a scris jurnalista în EVZ.

Ea a comparat mișcarea celor de la RoVaccinare cu ghidul – acum retras – al Comisiei Europene privind evitarea unor cuvinte precum „Crăciun”.

„Care mai este diferența între ghidul neomarxist conceput la Bruxelles de comisarul european pentru egalitate, Helena Dalii, care interzicea, printre altele, folosirea cuvântului “Crăciun” pentru a nu-i deranja pe cei de altă religie decât cea creștină și parodierea cu note sinistre a legendarului Moș Crăciun, gândită de personajele fără față din CNCAV de la București?

Bine că guvernanții și liderii politici ai coaliției guvernamentale PNL, PSD, UDMR au terminat de rezolvat criza facturilor la energie, de au avut timp să accepte caricaturizarea grotească a lui Moș Crăciun, spre spaima copiilor”, a continuat ea.

Concluzia Adei Meseșan: „Să petreacă ei, politicienii, sărbătorile, alături de acel Moș Crăciun în rol de propagandist al vaccinării.

Românii își vor trăi Crăciunul așa cum știu dintotdeauna, chiar fără bani și fără căldură. Cu bucuria magiei Ajunului care vestește nașterea Domnului, alături de veșnicul Moș Crăciun de poveste”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate