ACTUALITATEAcuzații grave pentru un spital din Ploiești. Familia unui bolnav spune că...

Acuzații grave pentru un spital din Ploiești. Familia unui bolnav spune că acesta a fost lăsat două zile în izolator cu masca de oxigen pe față, fără să-l vadă vreun medic

Acuzaţii grave la adresa unui spital din Ploieşti, unde rudele unui pacient infectat cu coronavirus susţin că bărbatul a fost uitat două zile în izolator, fără să fie vizitat de vreun medic şi fără să primească vreun tratament, scrie PH-online.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost internat în data de 19 noiembrie, în stare gravă, în urma infectării cu coronavirus. Pentru că nu mai existau locuri la terapie intensivă,  bolnavul a fost dus într-o încăpere izolată, unde i s-a pus o mască cu oxigen.

Familia bolnavului spune că acesta nu a fost văzut de niciun medic, timp de două nopți, fiind uitat în izolator.

„În data de 19 noiembrie, am chemat ambulanţa pentru tatăl meu, acasă, având saturaţia de oxigen în sânge foarte mică. A fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. A fost băgat la izolator covid, la policlinică, cu mască de oxigen, timp în care două nopţi nu l-a vizitat absolut nimeni.

Pe foaia de externare apare că l-au vizitat patru sau cinci medici şi că i s-a administrat tratament, inclusiv anti-biotic. Doar că nu a primit nimic, absolut nimic, în afară de masca de oxigen”, povestește fiica bolnavului, potrivit sursei citate.

În replică, conducerea spitalului spune că niciun bolnav nu este lăsat netratat, deşi condiţiile sunt din ce în ce mai grele, din cauza supraaglomerării.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...