sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEAcuzații grave pentru un spital din Ploiești. Familia unui bolnav spune că...

Acuzații grave pentru un spital din Ploiești. Familia unui bolnav spune că acesta a fost lăsat două zile în izolator cu masca de oxigen pe față, fără să-l vadă vreun medic

Acuzaţii grave la adresa unui spital din Ploieşti, unde rudele unui pacient infectat cu coronavirus susţin că bărbatul a fost uitat două zile în izolator, fără să fie vizitat de vreun medic şi fără să primească vreun tratament, scrie PH-online.ro.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost internat în data de 19 noiembrie, în stare gravă, în urma infectării cu coronavirus. Pentru că nu mai existau locuri la terapie intensivă,  bolnavul a fost dus într-o încăpere izolată, unde i s-a pus o mască cu oxigen.

Familia bolnavului spune că acesta nu a fost văzut de niciun medic, timp de două nopți, fiind uitat în izolator.

„În data de 19 noiembrie, am chemat ambulanţa pentru tatăl meu, acasă, având saturaţia de oxigen în sânge foarte mică. A fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. A fost băgat la izolator covid, la policlinică, cu mască de oxigen, timp în care două nopţi nu l-a vizitat absolut nimeni.

Pe foaia de externare apare că l-au vizitat patru sau cinci medici şi că i s-a administrat tratament, inclusiv anti-biotic. Doar că nu a primit nimic, absolut nimic, în afară de masca de oxigen”, povestește fiica bolnavului, potrivit sursei citate.

În replică, conducerea spitalului spune că niciun bolnav nu este lăsat netratat, deşi condiţiile sunt din ce în ce mai grele, din cauza supraaglomerării.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE