marți, iulie 16, 2024
ACTUALITATEAcuzații grave pentru Spitalul Județean din Sibiu. Familia unui bătrân decedat după...

Acuzații grave pentru Spitalul Județean din Sibiu. Familia unui bătrân decedat după ce s-a infectat în spital spune că a fost tratat ca într-un lagăr de exterminare

Familia unui bolnav decedat în Spitalul Județean Sibiu, care s-a infectat cu covid după internare, acuză spitalul de tratamente inumane față de bolnav, transmite Digi24.

Potrivit sursei citate, bătrânul care a decedat în urmă cu câteva zile avea 71 de ani și suferea de cancer limfatic. S-a internat în spital la sfârșitul lunii septembrie, la momentul respectiv testul covid fiind negativ. Pacientul a contactat virusul ulterior, după internare.

Fiul bărbatului lucrează ca medic în Franța și vrea să atragă atenția asupra modului în care acest bătrân a fost tratat în spital.

“Vorbeam cu el telefon și spunea că îi e sete, că are gura uscată, că nu trece nimeni pe la el și spunea că este lagăr de exterminare”, spune fiul bătrânului, medicul Theodor Rebegel.

Potrivit acestuia, din foaia de externare reiese că tatăl său nu a primit tratament adecvat pentru covid.

Digi24 a solicitat o reacție din partea spitalului județean Sibiu. Prin intermediul purtătorului de cuvânt al prefecturii Sibiu, reprezentații unității medicale au transmis că pacientul a primit tratamentul corespunzător pentru starea în care se afla.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE