ACTUALITATEAcuzații grave pentru Spitalul Județean din Sibiu. Familia unui bătrân decedat după...

Acuzații grave pentru Spitalul Județean din Sibiu. Familia unui bătrân decedat după ce s-a infectat în spital spune că a fost tratat ca într-un lagăr de exterminare

Familia unui bolnav decedat în Spitalul Județean Sibiu, care s-a infectat cu covid după internare, acuză spitalul de tratamente inumane față de bolnav, transmite Digi24.

Potrivit sursei citate, bătrânul care a decedat în urmă cu câteva zile avea 71 de ani și suferea de cancer limfatic. S-a internat în spital la sfârșitul lunii septembrie, la momentul respectiv testul covid fiind negativ. Pacientul a contactat virusul ulterior, după internare.

Fiul bărbatului lucrează ca medic în Franța și vrea să atragă atenția asupra modului în care acest bătrân a fost tratat în spital.

“Vorbeam cu el telefon și spunea că îi e sete, că are gura uscată, că nu trece nimeni pe la el și spunea că este lagăr de exterminare”, spune fiul bătrânului, medicul Theodor Rebegel.

Potrivit acestuia, din foaia de externare reiese că tatăl său nu a primit tratament adecvat pentru covid.

Digi24 a solicitat o reacție din partea spitalului județean Sibiu. Prin intermediul purtătorului de cuvânt al prefecturii Sibiu, reprezentații unității medicale au transmis că pacientul a primit tratamentul corespunzător pentru starea în care se afla.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...