ACTUALITATE Acuzații grave pentru Spitalul Județean din Sibiu. Familia unui bătrân decedat după...

Acuzații grave pentru Spitalul Județean din Sibiu. Familia unui bătrân decedat după ce s-a infectat în spital spune că a fost tratat ca într-un lagăr de exterminare

Familia unui bolnav decedat în Spitalul Județean Sibiu, care s-a infectat cu covid după internare, acuză spitalul de tratamente inumane față de bolnav, transmite Digi24.

Potrivit sursei citate, bătrânul care a decedat în urmă cu câteva zile avea 71 de ani și suferea de cancer limfatic. S-a internat în spital la sfârșitul lunii septembrie, la momentul respectiv testul covid fiind negativ. Pacientul a contactat virusul ulterior, după internare.

Fiul bărbatului lucrează ca medic în Franța și vrea să atragă atenția asupra modului în care acest bătrân a fost tratat în spital.

„Vorbeam cu el telefon și spunea că îi e sete, că are gura uscată, că nu trece nimeni pe la el și spunea că este lagăr de exterminare”, spune fiul bătrânului, medicul Theodor Rebegel.

Potrivit acestuia, din foaia de externare reiese că tatăl său nu a primit tratament adecvat pentru covid.

Digi24 a solicitat o reacție din partea spitalului județean Sibiu. Prin intermediul purtătorului de cuvânt al prefecturii Sibiu, reprezentații unității medicale au transmis că pacientul a primit tratamentul corespunzător pentru starea în care se afla.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate