ACTUALITATEActrița Gina Carano dată afară de compania Disney, pentru o postare pe...

Actrița Gina Carano dată afară de compania Disney, pentru o postare pe Twitter în care a luat apărarea republicanilor

Actrița Gina Carano nu se va întoarce pe platourile de filmare ale filmului The Mandalorian (producție Disney/ Lucasfilm, din colecția Star Wars) după ce a publicat o postare pe social media în care a insinuat că a fi republican în zilele noastre e ca și cum ai fi un evreu în timpul Holocaustului.

Haștagul #FireGinaCarano („concediați-o pe Gina Carano”) a devenit la modă pe Twitter miercuri dimineața, iar la câteva ore mai târziu, Lucasfilm a făcut tocmai asta. Miercuri seara, reprezentații studioului de film au anunțat că Gina Carano nu mai face parte din distribuția popularei serii disponibile pe Disney Plus după postarea despre care criticii au spus că au comparat experiența evreilor din timpul Holocaustului cu actualul climat politic al Statelor Unite.

„Gina Carano nu este în acest moment angajată de Lucasfilm și nu există planuri ca ea să fie în viitor. Totuși, postarea ei de pe rețelele sociale care denigrează persoanele pe baza identităților culturale și religioase este urâtă și inacceptabilă”, a declarat un purtător de cuvânt al Lucasfilm, confom Hollywood Reporter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Agenția ei de talente, UTA, au renunțat la ea. Pentru actorii americani, acești agenți sunt cruciali și indispensabili pentru supraviețuire și excelare, întrucât fără un agent nu poți obține casting-uri și roluri, totodată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...