ACTUALITATEActorul Virgil Ogăşanu: Noi vom urca pe scenă fără mască

Actorul Virgil Ogăşanu: Noi vom urca pe scenă fără mască

Actorul Virgil Ogăşanu este pregătit să urce pe scenă, după redeschiderea teatrelor, anunțând că va juca fără mască, nefiind posibilă altă variantă.

Pe 19 septembrie, Virgil Ogășanu va urca pe scenă la Teatrul ”Bulandra”, în spectacolul „Pisica pe acoperişul fierbinte”, a anunțat actorul, într-un interviu acordat Agerpres.

„Bucuria este că începem, dar ea va fi afectată şi pentru spectatori, şi pentru noi. Noi vom urca fără mască pe scenă, nu putem altfel. Din păcate, chiar dacă astea sunt condițiile şi înțeleg toate aceste probleme, şi unii dintre colegii mei au şi ei dreptate, nu au jucat de mult, sunt fericiți să joace, şi pot să spun că şi eu mă bucur de asta, dar situația este destul de grea”, a spus actorul, amintind de situația din tenis.

Potrivit actorului, un turneu de tenis fără actori „nu are niciun haz”.

„La fel şi la teatru şi oamenii ar putea intra cu teamă. La teatru nu trebuie să intri cu teamă. În sala de teatru intri îmbrăcat frumos, stai să vezi un spectacol, să te bucuri, să te rupi de realitatea cotidiană, să intri într-o lume fantastică şi să te întorci acasă încărcat cu bagaje noi de cunoştinţe, de emoţii şi aşa mai departe. Or, lucrul ăsta nu se va întâmpla, actorii sunt şi ei stresaţi, să nu credeţi că joacă foarte relaxaţi, le e teamă şi lor, ne uităm unii la alţii să nu fim bolnavi, să nu cumva să se întâmple ceva. Deci, e un moment greu, nu sunt foarte încântat de această poveste”, a declarat Virgil Ogăşanu.

El a amintit că spectacolul de la Bulandra este al doilea în care va juca, în ultima perioadă, după „Scrisoarea” lui Horaţiu Mălăele, jucat pe acoperişul Teatrului Naţional.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...