luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEActorul Kevin Sorbo a fost interzis la Hollywood, din cauza credinței sale...

Actorul Kevin Sorbo a fost interzis la Hollywood, din cauza credinței sale creștine: Toți de acolo țipă după toleranță dar, totuși, e un drum cu un singur sens

Actorul Kevin Sorbo, cunoscut pentru rolul său din serialul „Hercules: The Legendary Journeys”, din 1995, spune că este o victimă a cancel culture, conform New York Post.

În vârstă de 64 de ani, actorul susține că a fost „inclus pe lista neagră” de la Hollywood din cauza credinței sale creștine și a opiniilor conservatoare.

Sorbo a spus că a observat prima dată că a fost retras din industria divertismentului după ce s-a despărțit de agentul său.

„Managerul și agentul meu de atâția ani au spus că nu-mi mai pot obține locuri de muncă, pentru că ești creștin, fiind conservator. A fost trist pentru mine”, a spus el la Fox News.

„Și aproape că a trebuit să râd de asta pentru că este o industrie care țipă după toleranță și, totuși, este o stradă cu sens unic. Urlă după libertatea de exprimare. Dar Hollywood-ul este și o stradă cu sens unic. Și asta e prea rău, știi. Dar îmi place industria. Îmi plac filmele și televizorul”, a mai precizat el.

„A fost cu adevărat ciudat”, a continuat el. „Vreau să spun, iată chestia. Avem o diviziune atât de mare în țara noastră în acest moment și este perpetuată de mass-media mainstream, perpetuată de filme, TV. Nu vreau ămpărtășesc această furie și ură față de oameni. Am un alt punct de vedere”, a mai zis el.

Sorbo a ajuns faimos după ce a obținut rolul lui Hercules în serialul de succes din 1995, care a durat șase sezoane.

De atunci, a jucat în diverse filme și a apărut în șapte episoade din „The O.C.”. El a jucat pe „Lar Gand” în serialul EW „Supergirl” timp de 3 episoade.

Soția actorului, Sam Sorbo, a adăugat că și rețelele de socializare l-au locat pe Kevin jos.

„Până și LinkedIn m-a blocat”, a intervenit Kevin.

„Nu le place adevărul. Spun pe Twitter: „Am nevoie de mai multe teorii ale conspirației pentru că cele pe care le-am spus s-au adeverit”. Să-și ceară Facebook scuze că m-a blocat, deși aveam dreptate? Nu, pentru că nu le place adevărul. Adevărul este prea greu de acceptat pentru unii”, a mai spus el.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. A făcut serialul Andromeda. 5 sezoane. Ce tot ii dați cu Hercules. In Andromeda s făcut rolul vieții lui. Asa e când scriu milenialii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE