vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATEActorul Ion Haiduc, Teatrul Nottara: Cine a spus că actorii trebuie să...

Actorul Ion Haiduc, Teatrul Nottara: Cine a spus că actorii trebuie să poarte mască pe scenă nu a fost niciodată la teatru

Ion Haiduc, actor la Teatrul Nottara, a mărturisit că nu se teme să urce pe scenă fără mască, „chiar dacă totul se întâmplă într-o sală, la interior”, scrie Agerpres.

Potrivit actorului, normal este ca actorul să urce pe scenă fără mască.

„Cine a spus că actorii trebuie să poarte mască pe scenă nu a fost niciodată la teatru sau habar nu are cu ce se mănâncă treaba asta. Nu, fiecare dintre noi ne ştim, dacă suntem bolnavi nu venim la muncă, fiindcă avem atâta conștiință de sine, iar în rest jucăm. Sigur că, cel mai probabil, nu ne vom mai pupa pe gură, asta în film se mai poate, dar în teatru, nu. Avem şi noi atâta conștiință”, a spus Ion Haiduc, pentru AGERPRES.

El a precizat că la Teatrul Nottara a avut loc o şedinţă în care au fost informaţi despre normele igienico-sanitare care trebuie respectate de toţi angajaţii instituţiei.

„Am avut o şedinţă în care ni s-au spus care sunt normele igienico-sanitare pe care trebuie să le păstrăm, cum va fi cu efectul de distanţare, cum va fi cu locurile din săli. Este bine că a căzut treaba cu păstrarea distanţei de un metru şi jumătate, pentru că, la 300 de locuri cât avem noi la Nottara, ar însemna să jucăm cu doar 60 de locuri ocupate. Cu suma încasată nu poţi plăti nici măcar curentul electric”, a mai spus Ion Haiduc.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate