marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEActorul Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală

Actorul Florin Piersic a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală

Starea de sănătate a lui Florin Piersic este una lent favorabilă, actorul începând procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală, au informat miercuri reprezentanţii Spitalului de Ortopedie „Foişor” într-un comunicat remis presei.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, făcută în dimineaţa de 15 mai 2024, de către echipa medicală, arată o evoluţie lent favorabilă. Pacientul a început procedurile de kinetoterapie şi recuperarea medicală”, afirmă sursa citată.

Actorul, în vârstă de 88 de ani, a fost operat inițial la genunchi la Spitalul Militar Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău la finalul unui spectacol.

Apoi a fost transferat la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu”, unde medicii au constatat că infecția de la genunchi se răspândise până la stimulatorul cardiac care îi fusese montat de mai bine de 15 ani.

Ulterior, Florin Piersic a fost transferat la București, la Institutul „Matei Balș”. Atunci, medicii au spus că starea sa este stabilă.

De joia trecută, Florin Piersic se află la Spitalul de Ortopedie “Foişor”, unde a fost operat, fiindu-i extrasă proteza de genunchi şi implantându-i-se una temporară.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE