miercuri, decembrie 6, 2023
ACTUALITATEFOTO | Ironia sorții! Un activist de mediu care încerca să demonstreze...

FOTO | Ironia sorții! Un activist de mediu care încerca să demonstreze că un bârlog a fost distrus de pădurari a fost atacat de ursul care a ieșit tocmai din acel bârlog

Un activist de mediu din Polonia a încercat să demonstreze că un bârlog de urs a fost distrus de pădurari. „Ironia sorții” face ca activistul să fi fost atacat de urs chiar când făcea investigația, conform Remix News.

Înregistrările de pe camerele montate în pădure au fost făcute publice. Ele arată un activist ecologic de la un ONG în partea de est a Munților Bieszczady din sud-estul Poloniei.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază. Activistul s-a aventurat prea aproape de bârlogul ursului și a fost atacat. Spatele și brațul bărbatului în vârstă de 56 de ani au fost rupte. Norocul activistului a fost că a mai avut alături de el un prieten, care l-a ajutat după incident. În cele din urmă, ursul a fugit.

Bărbatul rănit este un activist al unui ONG local pro-fauna sălbatică responsabil de transformarea bârlogului și îprejurimilor sale într-o zonă protejată.

Un purtător de cuvânt al Comisiei Silvice din Polonia, Michał Gzowski, a comentat atacul. El a descris incidentul drept „o ironie a sorții”.

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Silvice a publicat fotografiile din camera situată lângă bârlogul ursului. Imaginile arată cum ursul iese din bârlog și se pregătește să-l atace pe bărbatul care se apropia.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate