ACTUALITATEAcademician Dr. Adrian Restian, pledoarie împotriva fricii: Stresul psihic reduce imunitatea. Pandemia...

Academician Dr. Adrian Restian, pledoarie împotriva fricii: Stresul psihic reduce imunitatea. Pandemia e chiar pe trecute, ea nu poate să treacă brusc

Academician Prof. Dr. Adrian Restian, Președintele Academiei de Științe Medicale, le recomandă oamenilor să nu mai fie stresați din cauza coronavirusului, deoarece frica poate mări riscul de îmbolnăvire.

Invitat în studioul Medika TV, Dr. Adrian Restian a spus că „frica influențează imunologia noastră”.

„Stresul psihic reduce imunitatea. Frica, panica influențează imunologia noastră. Pe lângă mască, noi avem și o mască naturală. În gură, în nas, sunt celulele care secretă diverse substanțe. S-a constatat că stresul produce scăderea imunoglobulinelor A din salivă. Ceea ce nu e bine”, a declarat el.

În ceea ce privește începutul școlii, reputatul specialist afirmă că importantă este igiena copiilor, dar și regimul alimentar. El le recomandă părinților să-i educe pe copii să mânănce fructe și legume.

„Copiii trebuie să fie educați să fie bine igienizați, adică să-și mențină fața și mâinile curate în permanență. De asemenea, este foarte importantă și alimentația lor. Ei trebuie educați să aibă un regim alimentar bazat pe fructe și legume. Copiii au rezistența lor în fața acestei boli”, a explicat Dr.Restian la Medika TV.

Pentru creșterea imunității, specialiștii recomandă consumul de pește și crustacee, uleiurile vegetale, ca uleiul de măsline și cel de rapiță, citreice și fructe de pădure, bogate în Vitamina C, iaurturi și lactate, care conțin culturi vii de probiotice, legume și fructe de culoare portocalie, care au un conținut ridicat de betacaroten, usturoi, ceai negru și verde, ciuperci, alune, semințe, leguminoase, legume de culoare verde închis.

Dr.Restian spune că panica nu este justificată, doarece evoluția bolii este bună în țara noastră. Medicul afirmă că pandemia nu va trece până ce 50-60 dintre noi nu vom fi în contact cu virusul și ne vom imuniza.

„Pandemia e chiar pe trecute, ea nu poate să treacă brusc. Ea va trece lin, dar în general vreau vă să spun că e pe un platou, care arată că există și o rezistență naturală și o prevenire a contactului cu virusul din partea populației și o rezistență naturală care se menține la 1.300 pe zi. Dacă am face 20 de milioane de teste, vă dați seama câți ar fi infectați. E bine să fii pozitiv? Problema e foarte complicată, pentru că s-a indus concepția că e rău să fii pozitiv. Epidemiologic spun că nu putem ieși din pandemie dacă 50-60% dintre noi nu se imunizează. Ca să te imunizezi trebuie să fii în contact cu virusul, să te infectezi la un moment dat. Masca e un instrument util, dar totul depinde de mine, cum reușesc să fac față dacă intru în contact. Și de-obicei este bine, mai ales tinerii, care fac forme asimtomatice”, a conchis el.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Majorității populației ii este frică, , majorității populației ii este teamă de cine nu ar treubi să ii fie, majorittatea populației este o panaramă supusă care prin indoctrinarea acerbă și spălările pe creier au ajuns in punctul in care nici cât negrul de sub unghie nu le ajung celor care au luptat pentru patrie acum 30 de ani, nu mai vorbim de-a lungul secolelor, ACUM TREBUIE SĂ NE UNIM PENTRU BINELE COPIILOR NOȘTRI ȘI AI TUTUROR, IN NOUA ORDINE MONDIALĂ NI SE INGRĂDESC LIBERTĂȚILE, VOM FI MONITORIZAȚI, CIPAȚI ȘI EUGENIZAȚI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...