ACTUALITATEA murit mama premierului Florin Cîțu

A murit mama premierului Florin Cîțu

Florin Cîțu se afla la Baia Mare când a aflat de tragedie și s-a întors de urgență la București. Mama premierului suferea de o boală incurabilă.

Ca urmare, anunță Guvernul, prim-ministrul Florin Cîţu nu va mai participa sâmbătă la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021, așa cum era programat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

5 COMENTARII

  1. Drept la aparraea vietii si demnitatii noastreca oamnei si romani in fata bestiilor cu chip d epom din randul arora face păarte si animalicul gangav Catu Florin. Dumnezeu nu -i iarta pe acele fiinte bipede , animalizate si criminale impotriva umanitatii.Mama (pardon, femela) care l-a adus pe pamant romanesc pe criminalul inuman Catu Florin sa fie blestemata si dincolo de moarte.

  2. sa fiu au ba …ipocrit?? Dumnezeu sa o odihneasca ..si noi sa i dam iertare pentru..ce ne a daruit ..noi ramanem cu tembelu….pocitanie..boc cie..dar veninos … cobra i furnizloare de .alinare…. dar sa fim si corecti fata de noi insine ..cel putin; nu impotriva nemernicului ntre sa ne manifestam revolra ..el este cainos si prost..da cei care si urmeaza crezul, iar numirea de fiinte ipotente , oate si otravite la conducere face parte din strategia lor..aia luati cu canii
    .

  3. Acum nu mai putem să-l gratulam cu ,,să moară mată Scârțule”că s-a întâmplat .mai bine făcea un avort și ne scapă și pe noi de nemernic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...