luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEA murit cântăreaţa Sinead O’Connor

A murit cântăreaţa Sinead O’Connor

Lumea muzicii este în doliu. Cântăreaţa de origine irlandeză Sinead O’Connor a încetat din viaţă la vârsta de 56 de ani. Artista a fost cunoscută pentru pentru hitul său „Nothing Compares 2 U”. Vestea morţii artistei vine la un an şi jumătate după decesul fiului său, Shane, la doar 17 ani. La acel moment, cunoscuta cântăreaţă a anunţat că vrea să-şi ia viaţa.

„Cu mare tristeţe anunţăm trecerea în nefiinţă a iubitei nostre Sinéad. Familia şi prietenii ei sunt devastaţi şi au cerut intimitate în acest moment foarte dificil”, a anunţat familia lui Sinéad OConnor, într-un comunicat, fără a oferi alte detalii.

„Am decis să-mi urmez fiul. Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ceea ce ating, distrug. Am rămas doar pentru el. Iar acum el nu mai este”, a scris pe un cont de Twitter neverificat, dar legat de contul ei oficial.

Ultima postare a aritistei i-a îngrijorat pe fanii acesteia. Îndrăgita actriţă a postat o fotografie cu fiul acesteia, iar în  descriere a notat că:

„De atunci trăiesc ca o creatură de noapte strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lampa sufletului meu”.

Sinead O’Connor a urmat postarea cu un alt mesaj la o oră după, cerându-şi scuze pentru mesajul alarmant şi asigurându-şi fanii că vrea să obţină sprijin medical. „Îmi cer scuze. Nu ar fi trebuit să spun asta. Sunt cu poliţiştii acum în drum către spital. Îmi cer scuze că am supărat pe toată lumea”, a postat aceasta, adăugând: „Sunt pierdută fără copilul meu şi mă urăsc. Spitalul mă va ajuta o vreme. Însă o să-l găsesc pe Shane. Asta este doar o amânare”.

Muziciana, care şi-a schimbat numele în Shuhada’ Sadaqat în 2018, când s-a convertit la islam, a spus la acea vreme că băiatul era „lumina vieţii ei”. În ultimul ei tweet, transmis la 17 iulie, O’Connor a postat o fotografie cu Shane şi a spus: „De atunci trăiesc ca un strigoi. El a fost dragostea vieţii mele, lumina sufletului meu. Eram un singur suflet în două jumătăţi. A fost singura persoană care m-a iubit necondiţionat. Sunt pierdută fără el”.

Cine a fost Sinead O’Connor

Îndrăgita cântăreaţă s-a născut pe 8 decembrie 1966, la Dublin. Artista a cunoscut faima la sfârşitul anilor 1980, când lansa albumul ei de debut The Lion and the Cobra. Zece ani mai târziu, cântăreaţa a cunoscut şi succesul mondial cu piesa „Nothing Compares 2 U”.

Viaţa ei a fost marcată de o serie de încercări. Când avea vârsta de 8 ani, părinţii acesteia au decis să divorţeze. La un moment dat, artista susţine că a fost abuzată fizic. Sinead O’Connor le-a făcut fanilor cunoscut acest incident prin intermediul cântecului „Fire on Babylon”. Acest incident a făcut-o să susţină copiii abuzaţi.

Sinead O’Connor a făcut cunoştiinţă cu muzica la vârsta de 15 ani. Potrivit artistei, la acel moment, ajunsese să lipsească de la şcoală, dar şi să fure. Din cauza acestor fapte, artista a fost plasată într-un azil timp de 18 luni. În acea perioadă, vedeta s-a axat pe muzică. Nu a durat mult, iar talentul ei a fost descoperit de către toboşarul trupe irlandeze Tua Nua.

În aceeaşi tinereţe agitată, a dezvoltat o depresie după un avort făcut, depresie care avea să o marcheze tot restul vieţii. Nici măcar naşterea celui de-al doilea copil n-a reparat-o întrutotul launtric. Apoi moartea lui avea să o prăbuşească complet.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate