marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEA început colecta „Împarte tuturor”, ediția a IX-a

A început colecta „Împarte tuturor”, ediția a IX-a

Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, în colaborare cu ASCOR București, organizează colecta tradițională de Crăciun, dedicată oamenilor nevoiași din București și Ilfov.

Cei care doresc, pot dona pachete cu alimente neperisabile (făină, mălai, orez etc.) și produse igienico-sanitare. De asemenea, există un cont în Lei, deschis la BCR, Sucursala Unirea în care se pot dona bani:

Asociația Sf. Hristofor
Detalii de plată: „Împart tuturor”
Donațiile pot fi aduse la adresa: Str. Biruinței, nr. 29, Popești-Leordeni, până la data de 15 decembrie 2023.
Persoană de contact:
Marius – 0743 866 859
„În perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2023, Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor în colaborare cu ASCOR București, organizează colecta tradițională de Crăciun, dedicată oamenilor nevoiași din București și Ilfov.
Crizele suprapuse din ultimii ani, ne-au creat un climat neobișnuit de incert, iar costul vieții a devenit scump din cauza inflației. Chiar și într-un mediu dificil, în care trăim cu toții, nevoiașii încercați de greutăți și lipsuri au în continuare mare nevoie de ajutorul nostru.
Așadar, vă invităm acum, în prag de sărbători, să împărțiți fapte bune celor nevoiași!”, anunță cei de la Sf. Hristofor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate