ACTUALITATEA căzut Cîțu. Ce urmează? AUR propune un guvern de specialiști sau...

A căzut Cîțu. Ce urmează? AUR propune un guvern de specialiști sau alegeri anticipate. USR PLUS îl propune pe Dacian Cioloș ca premier. Joi, consultări la Cotroceni

Este oficial, Guvernul Florin Cîțu a fost demis de votul Parlamentului. Ce se va întâmpla în continuare?

Nu este clar, dar cert este că vor avea loc negocieri, iar curând, chiar joi, președintele Iohannis ar putea să cheme partidele la negocieri.

Până atunci, singurele formațiuni care s-au pronunțat clar sunt AUR și USRPLUS. Formațiunea lui George Simion și Claudiu Târziu spune că are o propunere de guvern de specialiști și vorbește chiar și de suspendarea președintelui Klaus Iohannis, în condițiile în care se cramponează de Florin Cîțu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Noi avem o propunere de guvern de specialiști. Sperăm să nu se mai cramponeze Klaus Iohannis de Florin Cîțu. Nu avem încredere nici în dl. Orban, nici în dl. Rafila. Suntem de acord cu alegerile anticipate. Mergem până la capăt. Dacă ne va ignora, ne vom gândi și la suspendarea lui Klaus Iohannis. Florin Cîțu este demis și trebuie să părăsească Palatul Victoria”, a spus George Simion, copreședinte AUR.

La rândul său, USRPLUS îl propune ca premier pe Dacian Cioloș. Reamintim că Cioloș a fost ales, de curând, ca președinte al USRPLUS.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Votăm o moțiune care nu era necesară, care se întâmplă pentru că pălăria de premier e mult prea mare pentru Cîțu. Această coaliție poate să scoată România din criză fără Florin Cîțu. Nu, nu a existat o discuție cu Ludovic Orban din câte știu. E o moțiune de care România are nevoie. Ne așezăm la masă să discutăm cu PNL și UDMR, pentru a găsi o soluție”, a declarat Dan Barna.

Acesta a spus că propunerea de premier aparține PNL și speră ca aceasta să nu fie Florin Cîțu. USR are o propunere de premier în persoana lui Dacian Cioloș.

„Propunerea de premier este Dacian Cioloș, dar o să fie discutată. Pe structura coaliției așa cum a fost ea prima propunere aparține de la PNL, însă dacă se propune varianta noastră Cioloș este pregătit”, a mai spus Dan Barna.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. CIOLOȘ ESTE MAI RĂU DECÂT CÂȚU !! MAI RĂU PENTRU ȚARĂ PENTRU CĂ ESTE O SLIÂUGĂ CREDICIOSĂ A UE ȘI UN ANTI ROMĂN PERVERS !!

  2. ALEGERI ANTICIPATE !! NE-AM SATURAT DE TRADATORII SI SPIONII ANTI-ROMANESTI CARE CAPUSEAZA ROMANIA DE 31 DE ANI !! AFARA CU „SPECIALISTII”! DIN CAUZA ACESTOR CAPUSE CARE DETURNEAZA CUVINTELE AM AJUNS SA NU LE MAI SUPORT! CAND AUD DE „SPECIALISTI”, „EXPERTI” SI „CIVILIZATI”, VAD NUMAI JEGURI SECURISTE SI TORTIONARE, TOATE SCURSURILE CARE S-AU ADUNAT PESTE ROMANI SI ROMANIA! TREZITI-VA FRATILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...