ACTUALITATEA apărut trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu”, dedicat Sf. Nectarie. Unul dintre...

A apărut trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu”, dedicat Sf. Nectarie. Unul dintre roluri este interpretat de Mickey Rourke

Pe 9 martie a fost lansat oficial trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu” (Man of God), dedicat vieții și activității Sfântului Nectarie de la Eghina, scrie Basilica.

Filmul este produs în colaborarea cu Mănăstirea Vatopedu din Sfântul Munte Athos și este un omagiu adus sfântului la împlinirea unui centenar de la mutarea sa la Domnul.
„Sper să inspire oamenii și să le dea curaj pentru a depăși momentele grele ale vieții. Fiecare are de învățat câte ceva din viețile sfinților. Munca la acest film a fost o inspirație, dar s-a făcut cu greu. Am depășit dificultățile și obstacolele cu încredințarea că, dacă este voia lui Dumnezeu, toate se vor așeza în cele din urmă”, a spus regizoarea Ielena Popovici.

Rolul sfântului Nectarie este jucat de actorul grec Aris Servetalis. Un rol scurt, dar de impact, joacă în film și vedeta hollywoodiană Mickey Rourke. El îl va interpreta pe bărbatul paralizat vindecat de sfânt când acesta se afla pe patul de moarte, la Spitalul Areteion din Atena, scrie sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. „Prigoana nu va fi mai ales sub forma violenței, a rotitului bâtei (deși nici asta nu va lipsi), ci mai ales prin presiuni care au de scop golirea Bisericii de conținut. Prin modificarea textelor scripturistice, prin obligativitatea „includerii“ și acceptãrii pãcatului, prin încercarea de marginalizare. Cã acest tip de acțiuni pot avea anume reușitã ne-o aratã catedralele din Europa de Apus care au devenit niște forme fãrã conținut. Niște monumente (de fapt ruine) „istorice“. Dar acest „model“ va da greș cãci entitatea care îl animã, negativitatea purã, nu poate și nu vrea sã înțeleagã esențialul: cã Biserica (și prin asta mereu înțeleg și am înțeles pe „dreptmãritori“) nu este o instituție ci un trup viu având drept Cap pe Hristos, „Piatra pe care nu au luat-o în seamã ziditorii“.” Alexandru Nemoianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...