duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEA apărut trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu”, dedicat Sf. Nectarie. Unul dintre...

A apărut trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu”, dedicat Sf. Nectarie. Unul dintre roluri este interpretat de Mickey Rourke

Pe 9 martie a fost lansat oficial trailerul filmului „Omul lui Dumnezeu” (Man of God), dedicat vieții și activității Sfântului Nectarie de la Eghina, scrie Basilica.

Filmul este produs în colaborarea cu Mănăstirea Vatopedu din Sfântul Munte Athos și este un omagiu adus sfântului la împlinirea unui centenar de la mutarea sa la Domnul.
„Sper să inspire oamenii și să le dea curaj pentru a depăși momentele grele ale vieții. Fiecare are de învățat câte ceva din viețile sfinților. Munca la acest film a fost o inspirație, dar s-a făcut cu greu. Am depășit dificultățile și obstacolele cu încredințarea că, dacă este voia lui Dumnezeu, toate se vor așeza în cele din urmă”, a spus regizoarea Ielena Popovici.

Rolul sfântului Nectarie este jucat de actorul grec Aris Servetalis. Un rol scurt, dar de impact, joacă în film și vedeta hollywoodiană Mickey Rourke. El îl va interpreta pe bărbatul paralizat vindecat de sfânt când acesta se afla pe patul de moarte, la Spitalul Areteion din Atena, scrie sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. “Prigoana nu va fi mai ales sub forma violenței, a rotitului bâtei (deși nici asta nu va lipsi), ci mai ales prin presiuni care au de scop golirea Bisericii de conținut. Prin modificarea textelor scripturistice, prin obligativitatea „includerii“ și acceptãrii pãcatului, prin încercarea de marginalizare. Cã acest tip de acțiuni pot avea anume reușitã ne-o aratã catedralele din Europa de Apus care au devenit niște forme fãrã conținut. Niște monumente (de fapt ruine) „istorice“. Dar acest „model“ va da greș cãci entitatea care îl animã, negativitatea purã, nu poate și nu vrea sã înțeleagã esențialul: cã Biserica (și prin asta mereu înțeleg și am înțeles pe „dreptmãritori“) nu este o instituție ci un trup viu având drept Cap pe Hristos, „Piatra pe care nu au luat-o în seamã ziditorii“.” Alexandru Nemoianu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE