ACTUALITATE95% dintre medicii care lucrează la un spital din Ținutul Herța au...

95% dintre medicii care lucrează la un spital din Ținutul Herța au refuzat să se vaccineze împotriva covid-19. La Cernăuți, toți medicii dintr-un spital au refuzat vaccinarea

Doar 5% dintre medicii care lucrează la Spitalul raional din Herța (Ucraina) au acceptat să se vaccineze împotriva covid-19, scrie Bucpress.eu.

Toți ceilalți au refuzat vaccinarea din motive religioase, conform medicului-șef al spitalului raional Eduard Caluțchi, precizează sursa citată.

Totodată, au refuzat să li se administreze doza de vaccin cadrele medicale de la Spitalul orășenesc nr.3 din Cernăuți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Medicii de la spitalul orășenesc nr.3, pentru moment, nu și-au exprimat dorința de a se vaccina, iar la spitalul orășenesc nr.4 doar trei lucrători și-au dat acordul pentru a fi imunizați”, a declarat Natalia Gușak, șefa adjunct al Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

La data de 9 martie a.c., aproximativ 600 de persoane au fost imunizate în regiunea Cernăuți.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

  1. “Toți ceilalți au refuzat vaccinarea din motive religioase” – marturisesc mirenii ceea ce preoții ar trebui (sunt obligați de învățătura de credință) să predice de la amvon. Bine, totuși, că există cineva să mărturisească acestea. Din păcate nu și în România…

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...