joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATE95% dintre medicii care lucrează la un spital din Ținutul Herța au...

95% dintre medicii care lucrează la un spital din Ținutul Herța au refuzat să se vaccineze împotriva covid-19. La Cernăuți, toți medicii dintr-un spital au refuzat vaccinarea

Doar 5% dintre medicii care lucrează la Spitalul raional din Herța (Ucraina) au acceptat să se vaccineze împotriva covid-19, scrie Bucpress.eu.

Toți ceilalți au refuzat vaccinarea din motive religioase, conform medicului-șef al spitalului raional Eduard Caluțchi, precizează sursa citată.

Totodată, au refuzat să li se administreze doza de vaccin cadrele medicale de la Spitalul orășenesc nr.3 din Cernăuți.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Medicii de la spitalul orășenesc nr.3, pentru moment, nu și-au exprimat dorința de a se vaccina, iar la spitalul orășenesc nr.4 doar trei lucrători și-au dat acordul pentru a fi imunizați”, a declarat Natalia Gușak, șefa adjunct al Administrației Regionale de Stat Cernăuți.

La data de 9 martie a.c., aproximativ 600 de persoane au fost imunizate în regiunea Cernăuți.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. “Toți ceilalți au refuzat vaccinarea din motive religioase” – marturisesc mirenii ceea ce preoții ar trebui (sunt obligați de învățătura de credință) să predice de la amvon. Bine, totuși, că există cineva să mărturisească acestea. Din păcate nu și în România…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE