ACTUALITATE Asociația Școlilor Particulare cere noului prefect al Capitalei să redeschidă școlile şi...

Asociația Școlilor Particulare cere noului prefect al Capitalei să redeschidă școlile şi grădinițele

Asociația Școlilor Particulare cere noului prefect al Capitalei să redeschidă școlile şi grădinițele. Incidența cazurilor de îmbolnăvire a elevilor pe durata cursurilor faţă în faţă e una redusă, este argumentul principal adus de reprezentanții asociației.

Calitatea actului educațional scade direct proporțional cu vârsta elevilor cât timp ei sunt în scenariul online, spune președintele asociației, Christian Comşa.

Reprezentanții organizației citează şi un studiu OMS în care se susține că închiderea unităților școlare afectează educația, sănătatea şi dezvoltarea copiiilor.

În scenariul online, capacitatea copilului de a învăţa este afectată. În plus, rata de abandon școlar este în creștere şi pot fi observate efecte negative asupra sănătăţii mintale a celor mici, a mai avertizat OMS.

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis, în 19 octombrie, că unitățile de învățământ își vor desfășura activitatea în mediul online, în scenariul roșu, pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 20 octombrie.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate