ACTUALITATE31 de cuvinte: Cum sună urarea „La mulți ani mamelor de Ziua...

31 de cuvinte: Cum sună urarea „La mulți ani mamelor de Ziua Mamei” în limbaj progresist

Pe 9 mai, în majoritatea țărilor occidentale, inclusiv în Statele Unite ale Americii, se sărbătorește Ziua Mamei.

Cu această ocazie, jurnalistul și scriitorul conservator Ben Shapiro a dorit să exemplifice cum ar arăta obișnuita urare de „La mulți ani mamelor, de Ziua Mamei” în limbaj progresist, tot mai prezent în ziua de azi.

„La mulți ani de ziua persoanelor care dau naștere către toți homo-sapienșii, de gen nespecificat, producători de ouă, care au luat decizia să ducă la termen o grămadă nesemnificativă de celule!”, a scris Shapiro pe Twitter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că atât Parlamentul European, cât și Camera Reprezentanților din SUA au introdus ghiduri privind folosirea termenilor „neutri”, în loc „mamă” și „tată”.

Astfel, din această sesiune, în SUA s-au eliminat din limbajul oficial folosit de Cameră termeni precum „mama”, „tata”, „sora”, „fiica”, etc și sunt înlocuiți cu termeni „neutri”, precum „părinte”, „copil”, „rudă”, etc, după cum scria Daily Caller.

Parlamentul European a emis aceste recomandări încă din 2020.

Tot în același sens, progresismul nu recunoaște existența genurilor echivalente sexului biologic, afirmând că o persoană de orice sex poate fi femeie. De asemenea, nu recunosc nici copilul din pântece, argumentând că prin avort nu se omoară un prunc, ci o „grămadă de celule”.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate