ACTUALITATE31 de cuvinte: Cum sună urarea „La mulți ani mamelor de Ziua...

31 de cuvinte: Cum sună urarea „La mulți ani mamelor de Ziua Mamei” în limbaj progresist

Pe 9 mai, în majoritatea țărilor occidentale, inclusiv în Statele Unite ale Americii, se sărbătorește Ziua Mamei.

Cu această ocazie, jurnalistul și scriitorul conservator Ben Shapiro a dorit să exemplifice cum ar arăta obișnuita urare de „La mulți ani mamelor, de Ziua Mamei” în limbaj progresist, tot mai prezent în ziua de azi.

„La mulți ani de ziua persoanelor care dau naștere către toți homo-sapienșii, de gen nespecificat, producători de ouă, care au luat decizia să ducă la termen o grămadă nesemnificativă de celule!”, a scris Shapiro pe Twitter.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că atât Parlamentul European, cât și Camera Reprezentanților din SUA au introdus ghiduri privind folosirea termenilor „neutri”, în loc „mamă” și „tată”.

Astfel, din această sesiune, în SUA s-au eliminat din limbajul oficial folosit de Cameră termeni precum „mama”, „tata”, „sora”, „fiica”, etc și sunt înlocuiți cu termeni „neutri”, precum „părinte”, „copil”, „rudă”, etc, după cum scria Daily Caller.

Parlamentul European a emis aceste recomandări încă din 2020.

Tot în același sens, progresismul nu recunoaște existența genurilor echivalente sexului biologic, afirmând că o persoană de orice sex poate fi femeie. De asemenea, nu recunosc nici copilul din pântece, argumentând că prin avort nu se omoară un prunc, ci o „grămadă de celule”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...