duminică, iunie 16, 2024
OPINII13 Adevăruri despre nunta lui George Simion

13 Adevăruri despre nunta lui George Simion

De ce i-a deranjat pe unii nunta lui George Simion? Păi din câte am studiat în aceste două zile, din următoarele motive:

1) Mii de oameni din toată țara au venit laolaltă și s-au simțit bine, ascultând muzică tradițională, mâncând mâncare tradițională, îmbrăcați fiind în straie tradiționale.

2) N-a fost niciun caz de spitalizare. Niciun participant nu a fost găsit drogat, niciun participant nu a fost ridicat și/sau amendat de jandarmi. Ca să înțelegem mai bine, la Untold 2022, autoritățile au raportat că 140 de persoane au fost prinse cu droguri în patru zile de festival. De asemenea, s-au înregistrat mai mult de 1.500 de cazuri medicale, 30 adulți și 5 copii ajungând la spital.

3) Mii de oameni, de români, s-au simțit bine DOAR FIIND ÎMPREUNĂ UNII CU ALȚII, fără să aibă nevoie de substanțe și/sau alte stimulente chimice.

4) Toată mâncarea, băutura și distracția au fost furnizate numai de români. Îngrozitor, cum de ne permitem așa ceva?!

5) Nu s-a strigat niciun cuvânt urât împotriva străinilor, altor români sau a mass-mediei. Niște români au fost uniți de altceva decât de o înjurătură.

6) Nunta lui George Simion a pus o localitate pe harta țării. În aceste zile, unitățile economice din Măciuca – magazinele și terasele (am înțeles că sunt două ) au vândut cât pentru tot anul și vor înfrunta mai ușor criza economică. Hotelul din Măciuca va fi loc de cazare pentru cei care vor să facă petreceri „unde a făcut Simion nunta”. Comuna respectivă va rămâne în istorie și locuitorii săi vor beneficia de atenția (banii) multor mii de români care nici nu știau că există. Sute de kilograme de alimente au fost cumpărate de la producători și comercianți români. Cum așa, să nu cumperi de la Mega, de la șobolanii belgieni, ca tot românul cu obrazul fin, ca tot intelectualul care se respectă și să iei de la țărani? Adică, să ne descurcăm singuri, fără să cerșim „ajutoare” de la Bruxelles? Ptiu!

7) Zeci de meșteșugari, din toate zonele țării, și-au vândut produsele, într-o perioadă grea din punct de vedere economic.

8) Nunta a fost un eveniment politic. Dar plimbările lui Iohannis cu bicicleta, vizitele lui Boc și Bode la Untold, legitimând ilegalitățile și nenorocirile produse acolo, nu au fost. Pomenile electorale date de PSD și PNL, de ani de zile înainte de alegeri nu au fost politice. Defilările lui Cioloș, Barna, Firea și Clotilde în IE nu au fost politice, pur și simplu aia aveau în debara la momentul respectiv.

9) „Țăranii”, „medievalii”, „bigoții”, au demonstrat în văzul lumii că se adună și simt bine civilizat, DEMONTÂND mitul lansat de „influenceri”, conform căruia „deplorabilii” de România sunt niște brute neguvernabile.

10) Tentativele de „anulare” a celor care au alte valori decât progresismul nu mai funcționează, oamenii nu se rușinează că sunt români, indiferent cât venin lansează „presa de calitate”.

11) În urma nunții, la locul petrecerii n-au rămas seringi, prezervative, lenjerie intimă, etc.

12) Totul a început cu o rugăciune și în urma nunții a rămas un paraclis pentru locuitorii din Măciuca, nu un stadion sau un club de gay.

13) Singurul steag prezent la eveniment a fost cel al României.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

8 COMENTARII

  1. Ca sa fiu cat mai concis….”a fost o nunta de romani!” Cine baga batul prin gard fie nu e roman fie canta la masa unor straini! “Casa de piatra mirilor!”

  2. Îmi pare rău că n-am putut fi prezent, mai ales că şi eu merg la biserică, şi nu doar la biserică, într-o cămaşă asemănătoare cu cea pe care o poartă domnul Mihai Şomănescu în poza de profil. Dealtfel, în duminica ce tocmai a trecut prietenii mi-au spus că puteam să mă duc la nunta lui Simion, referindu-se la cămaşa pe care o aveam pe mine.

  3. 14) Putin a fost mandru sa vada ca rublele trimise de el au fost atat de apreciate si evenimentul a decurs fara incidente 🙂

  4. Foarte bine scris !
    *Am o singura observatie: in limba romana, homosexualilor le spunen curlangii, nu “gay” (Panait Istrati in în povestirea „Stavru” din ciclul Povestirile lui Adrian Zograffi)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE